Puma RACERBACK - Linne - pale rosa Vackra billiga damkläder Solid Tröja Jarah - Grå - Herr

Reebok PANEL - Tights - medium grå heather Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Superdry Träningstopp Active Studio Luxe Tee - rosa - Dam
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen UNIQUE 21 BUTTON UP CAMI - Linne - vit Vackra billiga damkläderTwitterVila Byxor viAdelina Rw 7 8 New Pant - Blå - Dam och Weekday 100% RECYCLED COLLECTION LASH - Jeans relaxed fit - maroon Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok WOR HOT SHORT Shorts

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Replay Jeans Anbass Coin Zip - Blå - Herr

Soft Rebels Ella Tank Dress Klänningar

Resteröds Ankelstrumpor Bamboo Ankle Socks 3-pack - Vit - Herr

Superdry SOPHIA - Jeans Skinny Fit - blå Vackra billiga damkläder

Rich & Royal Kort kappa rock - deep blå Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Twist & Tango Kajsa Dress KlänningarVila blommig plisserad maxikjolWeekday lila ankellånga jeans med vida ben och Zizzi Tunika mMarrakesh 3 4 Tunic - Röd - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Passionata HOLALA - Topp - svart Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

TWINTIP Linne - gul Vackra billiga damkläder

River Island Blockfärgad plisserad midiklänning i omlottdesign

River Island Ljusblå skinny jeans

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

River Island Röd rutig skjorta med kort ärm

Jag har redan satt upp plattformen, Verona  Sandfärgad jumpsuit med långa ärmar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

River Island svarta manchesterbyxor i skinny fit

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Wednesday's Girl Blockmönstrad sweatshirtklänning i retrostilZizzi MKARLA, L S, BLOUSE ÖgrönlarPart Two Kappa Carvin - Natur - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Röhnisch Bikinitrosa Brief - Blå - Dam

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Paper Dolls Plus Marinblå singoallaklänning i heltäckande spets

Rokoko Fågelmönstrad midiklänning med smala axelband och lårslits

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par PrettyLittleThing brun prickig jumpsuit med bar axel och rynkad detalj i flera lager 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Reebok D Wide Leg Pant Sweatpants 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSamsøe & Samsøe Liam BX 7729 Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

S.Oliver KURZARM - blås - pure gul Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger OYSHO T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pomkin MARIE NURSING - Linne - gul gul Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Reebok Kort vit huvtröja Endast hosSamsøe & Samsøe Bogoe zip 10959 ÖgrönlarSimone Pérèle PROMESSE TANGA - String - anthrazit Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superdry Kakifärgade boardshorts med logga.