Halsband och örhängen i gnistrande strass frwlaf284-Heta produkter

Halsband och örhängen i gnistrande strass
Björn Borg 3-Pack Shorts – BB La Garden, svart Beauty
STOR HANDVÄSKA FÖR KVINNOR alltid billig frakt
Oasis LUNA SMALL XBODY Axelremsväska gul

Arbetsstrumpor 6-Pack alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Barrington svart plånbok i äkta skinn med slejf, 16 fack
VidaXL Kostymskjorta för män storlek S ljusblå- och vitrutig

Adidas Originals BP CLASSIC CAMO Ryggsäckar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Casio LQ 400D 7AEF Klocka i vintagestil, Nike Sportswear HERITAGE 86 Keps obsidian svart, Plånbok för herr i skinn, svart alltid billig frakt

  högklackat plattform fest domstol skor Svart & vit

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 17209996

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Vackert set med halsband och örhängen i gnistrande strass.

Läs mer

Ämnen: Strumpor 12 pack Herr alltid billig frakt, HR, Woherrar Zip Around Purse Wallet

Skmei Herr Digital Klocka Ljus Stoppur Larm Rostfritt Stål Band

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Bälte för klänning i bruna alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vatten häst med axelrem - Messenger Bag

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Pilgrim EARRINGS RUMI Örhänge rosa guld-colouröd

Läs mer

Ämnen: Jeepers Peepers runda solglasögon med lila glas, kompetensbaserad rekrytering, Öronmuffar i bruna alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Won Hundröd LISBON Skärp retro gul Herraccessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

SNÖ of Sweden Luisa brace g grön Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

T-shirt - Beer In Beer Out - DAM alltid billig frakt

Ämnen: Plånbok lila Mini Wallet Monkey M8, kompetensförsörjning

Lindbergh Checked linen scarf Halsdukar & sjalar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

T-shirt - Barney Stinson - Legen-dary - HERR

Ämnen: T-shirt - Parental Advisory - DAM, Frank Dandy kvinnor’s Bamboo Legend Boxer, svart

Lancaster SUN SPORT MIST SPF30 Hudvård

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike SB FISHERMAN BEANIE Mössa storm rosa obsidian Herraccessoarer

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Columbia Popo lila magväska

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mango Man Metal bracelet Smycken
Diesel B-LAMON Skärp svart Herraccessoarer

Digital Dudz Moving Eyeball T-shirt - Small

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Retroklänning 50-tal Grace, Burgundy

blåtooth Mössa med Mikrofon - Stickad (Svart)

Liebeskind Berlin Skärp powder rosa

Lauren Ralph Lauren CARRINGTON Skärp svart

Se alla
Nike Sportswear HERITAGE LABEL Ryggsäck outdoor grön mineral spruce orange blaze Herraccessoarer