Halsduk Scarf med Jack russell Hund motiv Sjal frwlaf1727-Heta produkter

Halsduk Sjal Scarf med Jack russell Hund motiv
Maria svart Noon Mini Earring Smycken
Adidas Easy Vulc 2.0 B43666 alltid billig frakt
Marc O'Polo SHOPPER Shoppingväska light lavendar

SOPHIE by SOPHIE Hoops plateStorlek large Smycken

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nedis Rund väggklocka 34 cm, Färgglad
Jeans från Tiger of Sweden KELLY Strl W28 L32

Thomas Sabo Pendant Smycken

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Herr t-shirt - Smal och förmögen alltid billig frakt, Herr t-shirt - Nine to wine alltid billig frakt, Vit dam t-shirt - Russebuss 2017 alltid billig frakt

CMP 38Q9956L609 alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 16102697

Färgstark sjal som passar till alla årstider. Sjalen är 180 cm lång och 90 cm bred.
Material: 100% polyester

Läs mer

Ämnen: Svart Dam T-shirt Vogue Vit alltid billig frakt, HR, I Don't Need Google My Wife Knows Everything Mens T-Shirt

DR Martens Carnaby röd alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Nike SB HERITAGE HIP PACK Bältesväska desert

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas Messi 164 IN alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Softinos P900380015 alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Pilgrim NECKLACE SOPHIA Halsband rosaguld-colouröd, kompetensbaserad rekrytering, Rostfritt stål halsband + armband Set bröd 7,5mm, rekryteringsprocess

Adidas Messi 153 TF alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Izabel Camille Sweetheart small Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Burton Menswear London TRI-FOLD WALLET Plånbok svart Herraccessoarer

Ämnen: Converse MONOTONE CORE Keps pale putty Herraccessoarer, kompetensförsörjning

Herschel Heritage Light Ryggsäckar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pansar länk set i Guldpläterad AISI 304 stål 6 mm bröd

Ämnen: Halsband lilla hjärta alltid billig frakt, U7 Armband av Imitationsläder - Svart

Asics Gel Lyte Runner H7C4L-9090 alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

The Hunger Games 2-delad Plånbok alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Adidas X73718 alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Sportswear HERITAGE LABEL Ryggsäck outdoor grön mineral spruce orange blaze Herraccessoarer
Reebok GL 6000 WW alltid billig frakt

ID Fine FRIENDS Halsband guld-colouröd

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

CMP Atlas alltid billig frakt

Royal RepubliQ GALAX TRAVEL WALLET Plånbok cognac

Boss Athleisure Wear Tino I_Sz35 Bälten

Caterpillar Portend P722514 alltid billig frakt

Se alla
J. Lindeberg S CARDHOLDER 50106 Cow Leather Plånböcker