Zigosen fyrkantiga overStorlek-solglasögon Svarta ALDO frwlaf1697-Billig Accessoarer

ALDO Zigosen Svarta fyrkantiga overStorlek-solglasögon
Sandfärgad väska i mattborstat oxläder
Axelremsväska Retro Canvas Bag laptops upp till 14''
Roeckl KLASSIKER BASIC Fingervantar svart

Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck wine Herraccessoarer

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

ZAALAC Vinyl alltid billig frakt
Izabel Camille Everyday small Smycken

Byxa från J.Lindeberg PAULIE BRUSHED FLANNEL Strl 52

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Svart Dam T-shirt One Of A Kind Guld, Herr t-shirt - Hit the dab alltid billig frakt, Woherrar Fashion Designer Quality HardCase Clutch Evening Bag

Asics Kanmei 2 1022A011-001 alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Dguldthy Perkins TASSEL RING MINI XBODY Axelremsväska ochre, HR, 10 Par Högstaberg Strumpor-Socks 36-40

ALDO GUICE Handväska svart

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

T-shirt - Äta Sova Te - HERR alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lyle & Scott Wadded Rucksack Ryggsäckar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Skechers Gratis alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: AJ Morgan Svarta fyrkantiga solglasögon, kompetensbaserad rekrytering, The North Face SUN STASH Hatt grå, rekryteringsprocess

Happy Plugs EAR PIECE II Hörlurar matte guld-colouröd Herraccessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Adidas Copa 173 FG alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

T-shirt - Jaguar - HERR alltid billig frakt

Ämnen: T-shirt - Porsche - DAM alltid billig frakt, kompetensförsörjning

HUGO GAL Skärp dark brun Herraccessoarer

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

KIOMI Skärp svart cognac Herraccessoarer

Ämnen: Turkost strassarmband i elastisk stretch, Edblad One Studs Steel Smycken

Adidas Galaxy 3 Trainer alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Chelsea Tvådelad Plånbok alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Guess CITY LOGO MINI FLAT Axelremsväska blå Herraccessoarer

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Glasögonsnöre rosa pärlor alltid billig frakt
Dyrberg Kern VERNA Smycken

Nike Vapor 12 Club Fgmg alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Marshall MAJOR III Hörlurar svart Herraccessoarer

Adidas Neo V Racer 20 W alltid billig frakt

Superdry DIAMOND TARP BACKPACK Ryggsäck svart Herraccessoarer

New Balance 345 alltid billig frakt

Se alla
Eton blå Cotton & Silk Pocket Square Slipsar & Accessoarer