DESIGN Svart smalt läderbälte med silverspänne frwlaf1625-Billig Accessoarer

DESIGN Svart smalt läderbälte med silverspänne
Spitfire SNIP Svarta cat eye-solglasögon
Polaroid Solglasögon svart Herraccessoarer
Furla POP STAR KEYRING DOG Nyckelringar onyx petalo

Adidas VS Pace B44871 alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

18K Guldfyllda Guld gulddoublé Filled CZ Ring Champagne
Anello 2 WAY BACKPACK Ryggsäck grön

Uterqüe KL. LEDERWAREN Plånbok dark blå

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: ZAALAC What would Mac Gyver do Storlek L, Djinn's RIBSTOP Keps olive Herraccessoarer, DESIGN Matador-hatt i halm med justerbar storlek

Sandfärgad ryggsäck i mattborstad oxläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Vit Herr T-shirt One Of A Kind Svart, HR, Dam T-shirt - Feminista alltid billig frakt

Adidas Messi X 154 TF alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Even&Odd Klocka rosaguld-colouröd rosa

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Julie Sandlau Finesse earring Rhodium Smycken

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

New Balance W460CG1 alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: SKMEI-9071 31mm alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, T-shirt - Äta Sova Kock - DAM alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Nike Mercurial Vapor Club IC CR7 alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Polo Ralph Lauren SADDLE BELT Skärp brun Herraccessoarer

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Vero Moda VMSARAH BELT Bältesväska bright vit

Ämnen: Edblad Thassos Studs Mini guld Smycken, kompetensförsörjning

Adidas Arianna Cloudfoam alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

The North Face HORIZON HAT Keps asphalt grå Herraccessoarer

Ämnen: DAY Birger et Mikkelsen GWENETH BEAUTY Necessär kiss me, Tamaris SENTA BAG Kugrönväska bordeaux

Byxa från Tiger of Sweden HENRIE Strl 48

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Design Letters svart milk jug Vardagsrum

Ämnen: Rekrytering, soft skills

J.LINDEBERG HADES Flätat skärp deep röd Herraccessoarer

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Glasögonsnöre med glaspärlor orange
Reebok Royal CL Jogger RS alltid billig frakt

Pernille Corydon Alpha Hoops Storlek 40 mm Smycken

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Reebok Berlin Vulc alltid billig frakt

BOSS SIMO Skärp medium brun Herraccessoarer

Reebok x Spirit Classic Leather BD2773

BOSS Business Wear Alfi Slipsar & Accessoarer

Se alla
Ted Baker ZACKS Plånbok svart Herraccessoarer