Örhängen Brons Viktoriansk Romantisk Grön Pärla Filigran frwlaf139-Heta produkter

Örhängen Brons Viktoriansk Romantisk Grön Pärla Filigran
Pieces PCJULIE CROSS BODY Axelremsväska bright vit
Adidas Originals BP CLAS TREFOIL Ryggsäckar
Damtoalett Handväska Orm Hudeffekt

Frank Dandy 2-Pack Bamboo Trunk, svart Space blå svart

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Höftskärm och midjekedja
Handväska söt väska handväska Snake- Effect With Polished Hardwa

Unisex hoodie - WiFi alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: YOURTURN Klocka cognac Herraccessoarer, Pieces PCBULLY TRIANGLE SCARF Scarf svart, Elegant Halsduk Sjal Scarf med Blommor motiv

Handväska i saffiano, svart alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 9768069

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Vackert detaljerade handgjorda örhängen på bronspläterade nickel- och blyfria brisyrkrokar med bronsfärgade filigranmönstrade koner och mellandelar samt skimrande gröna faux perles (imiterade pärlor) i glas.
Dessa skönheter mäter ca 28mm från nedre delen på kroken.

Romantiska örhängen fulla av nyckfull charm och tidlös skönhet!

Läs mer

Ämnen: Blå damplånbok i nubuckläder alltid billig frakt, HR, River Island Guldfärgade pilotglasögon

9K Guld Opal Stenar Hoop Näsring alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Paisleymönstrad sidenslips alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Pappa Sweatshirt - Hur en helt fantastisk Pappa ser ut

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Spiral Bags TRIBECA Ryggsäck mottled svart

Läs mer

Ämnen: Skosula för sport (storlek 35-42) Stötdämpande - Skoinlägg, kompetensbaserad rekrytering, Envelope Clutch Bag For kvinnor Large Flap Evening Handbag, rekryteringsprocess

Ted Baker EISLEY Örhänge rosa guld-colouröd baby rosa

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Izabel Camille Cascade Pendant Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Örhängen Halsband 3-delat OPAL Fjäll Sjöjungfru Drake Fantasy

Ämnen: T-shirt Tjej sökes alltid billig frakt, kompetensförsörjning

Superdry Axelremsväska grön Herraccessoarer

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Brunt jeansskärp i läder med ovalt spänne

Ämnen: Kedja dam-herr halsband Cuban 5 50 rostfritt stål 316L, Vanzetti Skärp hell kupfer metallic

June Pants Fuskskinnbyxa svart leather R&C

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Yazole Quartz klocka armbandsur dam & herr - 4 modeller

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Edblad Ida necklace Smycken

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

T-shirt - Awesome - DAM alltid billig frakt
J.LINDEBERG CODY FLEXI Keps vit Herraccessoarer

Klänning rockabilly alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Skjorta från J.Lindeberg DANI FLANNEL CHECK Strl Small

Armani Exchange MAN WOVEN BASEBALL HAT Mössor & kepsar

Klänning tunika Nora, blå alltid billig frakt

DAY Birger et Mikkelsen GWENETH FRILL Shoppingväska svart

Se alla
Selected Homme Solglasögon demitasse Herraccessoarer