UA Lightning 1285681-001 Charged frwlaf9197-Heta produkter

UA Charged Lightning 1285681-001
Herringbone Fiskbensmönstrad Newsboy Busboy Retro Gatsby keps
BTS Bangtan Boys rosa Plånbok alltid billig frakt
SOLGLASÖGON MED RESÅR alltid billig frakt

Twisted Tailor Blå stickad fluga

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Smycken tand smycken österrikiska kristaller
Strumpor Svarta 8-Pack alltid billig frakt

Axelremsväska, väska i canvas - Flera färger

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Guldfärgad kedja med hängsmycke, DESIGN rosa satinhårband med knut fram, DESIGN Brun liten fiskarmössa

Vit Dam T-shirt Queen Guld alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 16123047

Löparskor för Herr.
Övre: syntetisk.
Innersula: Textil.
Yttersula: Gummi.
Färg: Svart.

Läs mer

Ämnen: Vacker stor ring med strasskristaller, HR, Stilfull herrklocka m läderarmband - Olika färger

Dam T-shirt - Carrie + Mr. Big alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Herr Armband Stål Hummer alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Armband Shadowhunters Isabelle Lighthouse orm snake

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

T-shirt - Äta Sova Gitarr - HERR

Läs mer

Ämnen: The rosay Linne. alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Scull 5 i metall - 25 pack alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Jeepers Peepers Svarta spräckliga runda solglasögon

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

SNÖ of Sweden Caroline chain brace s clear Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Flickor Barn Katt - Öron hårband blommor

Ämnen: Halsband Anna Grace Crystal Triangle guld, kompetensförsörjning

U7 Armband av Imitationsläder - Brun

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Sol Läsglasögon Pilot +3.50 Duga Svart

Ämnen: 14K Guldfyllda Guld Filled gulddoublé Ring 19, Halsband VÅGA® rosaguld alltid billig frakt

Damklocka DQG Modeklocka 29mm alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

10K Guldfyllda gulddoublé Skalle STORLEK 17

Ämnen: Rekrytering, soft skills

U7 Armband av Imitationsläder - Svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Monki Bruna spräckliga solglasögon med oval form
2-delad BTS Bangtan Boys 2018 Svart Plånbok

New Era 9Forty Exklusiv svart keps med roséguldfärgad NY-logga

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Tectake Skoblock spiralfjäder 46-48

Björn Borg 2-Pack Microfiber Shorts BB Court Borg, svart Beauty

The North Face Vit truckerkeps med logga

Mango Man Metal bridge sunglasses Solglasögon

Se alla
T-shirt - 0% Vegetarian - DAM alltid billig frakt