Quilts of Danadream Ergomagic Master Dun omslag Sovrum Denmark frwlaf8291-Damaccessoarer

Quilts of Denmark Danadream Ergomagic Master Dun omslag Sovrum
Invisibobble SLIM HAARGUMMI 2 PACK Håraccessoar chrome sweet chrome
Guldpläterade Örhängen Kristall alltid billig frakt
Cross Body Axel   Väska med charm

DESIGN Guldfärgad mössa med paljetter och knut framtill

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike AIR MAX 90 Essential Dam alltid billig frakt
T-shirt - Stay Cool - HERR alltid billig frakt

Skoinlägg hälkudde - Sula med mjuk häl mot hälsmärta & hälsporre

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Merrell Burnt Rock Mid alltid billig frakt, Pepe Jeans Malibu Laces alltid billig frakt, New Balance ML574EGB alltid billig frakt

T-shirt - Vem Behöver Google - DAM

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

Mjuk vaddering ger stöd åt huvud och nacke, du får garanterat en god natts sömn.

  • Yttermaterial: 100% cottoncambric
  • Fyllning: duck dun
  • En essentiell vara
  • Mått: 50 x 63 cm
  • Förpackningens mått: 71 x 41 x 37 cm
Läs mer

Ämnen: Nike Air Jordan Eclipse Cool grå, HR, Adidas Equipment Support Adv alltid billig frakt

Marimekko Home TIILISKIVI HAND TOWEL Badrum

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Gant 17541825G00 alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

T-shirt - True, True - DAM alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Object OBJANN BUCKET HAT Hatt svart

Läs mer

Ämnen: Bugatti Lavinio alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Asics Noosa FF 2 alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Dickies COLFAX Mössa brun duck Herraccessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Tröja flossad alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Salomon Evasion 2 Mid Gtx Goretex

Ämnen: Gant Sant Ana alltid billig frakt, kompetensförsörjning

T-shirt - The Man The Legend - HERR

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Clarks Vargo Mid alltid billig frakt

Ämnen: Adidas Winter Hiker Speed alltid billig frakt, Pikolinos Vallarta alltid billig frakt

T-shirt - Tjääna - HERR alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Meindl Hawai alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Säl Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Think Karena alltid billig frakt
Assassins Creed Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Lionel Messi Bilnyckelfodral alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

AJ Morgan Transparenta cat eye-solglasögon

Celtic Tors Hammare Mjölner m kedja 316L 60 cm 3 mm

Kanvas-väska axelremsväska - Flera färger

Anna Field Klocka grå

Se alla
Långt Svart Halsband Radband av Trä 8mm Träkulor