Quilts of Denmark Danadream Ergomagic Support Sovrum frwlaf7204-Damaccessoarer

Quilts of Denmark Danadream Ergomagic Support Sovrum
RFID-säker Powerbank-Korthållare Aluminiumfacken Skyddar
Tesla Nyckelring alltid billig frakt
BTS Bangtan Boys 2018 Nyckelring alltid billig frakt

Smyckes-set Halsband Örhängen Strass Röda Kristaller

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Guess SPORT Klocka röd svart Herraccessoarer
Träningsleggings alltid billig frakt

10 st Hårnålar med vit pärla alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Versus Versace VICTORIA HARBOUR kvinnor Klocka beige, Efva Attling Little Kaboom Ring Smycken, Vanessa Bruno CABAS GRAND Shoppingväska calcaire

Vans SPICOLI 4 SHADES Solglasögon svart vit

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% cottoncambric
  • Formar sig efter nacke och huvud och hjälper dig att slappna av, vilket garanterar en god natts sömn
  • Kuddens höjden kan justeras för optimalt stöd och komfort
  • Avtagbar och tvättbar klädsel.
  • Mått: 40 x 53 cm
  • Förpackningens mått: 83 x 62 x 43 cm
Läs mer

Ämnen: Versus Versace LION EXTENSION Kronografklockor guld-colouröd blå Herraccessoarer, HR, Furla BRAVA MINI CROSSBODY Axelremsväska lilata

Upfront Mono Original Boxer, vit

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Julie Sandlau Bamboo Wisdom Droplet Earrings Rhodium Champagne Smycken

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Snapback Keps Queen Vit alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Armband i guld nickelfritt alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Coccinelle LULIN SOFT Shoppingväska svart, kompetensbaserad rekrytering, Versace FOULARD CARRE Scarf svart, rekryteringsprocess

Sjal Bufanda Grå alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Herr Armband Pansarlänk Rostfritt stål 316L 21 cm 8 mm

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

BOSS Business Wear Crosstown D_Backpack Ryggsäckar

Ämnen: Versace Watches SPORT TECH Kronografklockor guld-colouröd gun Herraccessoarer, kompetensförsörjning

DESIGN Ankelstrumpor med sommarfåglar 5-pack flerpack besparing

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Reebok Zcut TR 20 alltid billig frakt

Ämnen: Asics Gel-Sonoma 3 G-TX T777N-020, VidaXL Tvådelad herrkostym linne strl. 50 beige

Tote Bag alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Asics Gel-Lyte V Sanze H8H4L-9090

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Rostfritt stål HALSBAND 6530mm alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas Kaiser 5 Goal alltid billig frakt
ALDO NYDORENIA Solglasögon guld-colouröd nude

SPORT SOLGLASÖGON MÖRK - KOST alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mango Vita vinklade cat eye-solglasögon

Rostfritt stål hänge halsband & Par Örhängen (SET)

River Island Leopardmönstrat skärp i pälsimitation med dubbla spännen

Horse Necklace on Leather Cord alltid billig frakt

Se alla
Halsband NBC Jack Sally goth kista