Töjnings kit (Spiraler) från 2-8mm, 6 st frwlaf719-Heta produkter

Töjnings kit (Spiraler) från 2-8mm, 6 st
Armbandsset - Melerade pärlor och strass, Grön
Batteri testare alltid billig frakt
L.Crödi MACAU Kugrönväska rosaguld

Lacoste BELT Skärp navy blå

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

T-shirt - Beer In Beer Out - DAM alltid billig frakt
Bickley+Mitchell Halsduk army twist Herraccessoarer

Selected Homme SLHBASIC BELT Skärp cognac Herraccessoarer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: T-shirt - Dear Math - HERR alltid billig frakt, T-shirt - Äta Sova Hockey - DAM alltid billig frakt, T-shirt PUMBA herr alltid billig frakt

R-90 Winter Flour rosa alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 9252069

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Töjnings kit för den som enkelt vill töja upp sitt öra till 8mm.
Ingår 6 st spiraler och Black Silicone O-rings.
Material: Akryl

Läs mer

Ämnen: Bud to rosa Choice Earring Smycken, HR, Klocklåda Klockbox för 2 klockor

Nike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck svart vit Herraccessoarer

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

T-shirt - Beast Mode On - DAM alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Diesel B-LAMON Skärp vit Herraccessoarer

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Bugatti SCARF Tubhalsduk dark grå Herraccessoarer

Läs mer

Ämnen: Mango Printed scarf Sjalar & halsdukar, kompetensbaserad rekrytering, T-shirt - Jag Är Inte En Gynekolog - HERR, rekryteringsprocess

Komono ELLIS Solglasögon svart

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Izabel Camille Timeless Small Creole Smycken

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Unisex långärmad t-shirt - Eat pussy. It´s vegan.

Ämnen: Unisex långärmad t-shirt - Just add glitter., kompetensförsörjning

Valentino by Mario Valentino DIVINA WALLET Plånbok guld

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

T-shirt - Stoppa Våldet Ät Bacon - HERR

Ämnen: T-shirt - World’s Okayest Brödher - HERR, T-shirt - I’ll Be Back - DAM alltid billig frakt

Thomas Sabo Charm bracelet Smycken

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Musik Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

VidaXL Kostymbyxor Män Svart Storlek 56

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

SAAB Bilnyckelfodral alltid billig frakt
Elli PANZERKETTE MASSIV BASIC BLOGGER TREND Armband guld

Le Specs BANDWAGON Solglasögon coal tortoise

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Adidas Easy Vulc 2.0 B43666 alltid billig frakt

Marc O'Polo Plånbok svart Herraccessoarer

Tiger of Sweden Skjorta FARRELL 4 Strl 39

Eastpak CIERA CORE FärgS Ryggsäck svart

Se alla
Tiger of Sweden Slips DESARNOD alltid billig frakt