Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck lila frwlaf6625-Damaccessoarer

Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck lila
Hårnålar Bröllop GULD 3ST PACK alltid billig frakt
CAT 2-p Thermo Wool Work strumpor svarta
Solglasögon Berkley Blå alltid billig frakt

Metal Pilot Line grön alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

See by Chloé JORIS Plånbok sparkling orange
Läderplånbok ormskinn alltid billig frakt

Brun, kroko, utan söm 20 mm alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ralph Lauren Sunglasses 0RA5241 Solglasögon, Julie Sandlau Bamboo Earstuds Rhodium Smycken, Sandqvist ROALD Ryggsäck rust

Solglasögon plast vit alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Maria svart Bell Necklace Smycken, HR, SANDQVIST DENNIS Laptop väskor & Portföljer

Solglasögon Shiny Tortoise alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Polo Ralph Lauren Solglasögon dark blå Herraccessoarer

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Orelia Hårspänne med pärla

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Chrysler Nyckelring alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Bag N Noun TOOL BAG Shoppingväska rosa, kompetensbaserad rekrytering, Polo Ralph Lauren SMOOTH TOILETRY Necessär tan Herraccessoarer, rekryteringsprocess

Battlefield 4 Nyckelring alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

18K Vitguld Guldfyllda Filled gulddoublé HALSBAND

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Emporio Armani Solglasögon matte sugar paper Herraccessoarer

Ämnen: Lexington Home Pin Point Beige vit Duvet Sovrum, kompetensförsörjning

Dota 2 Logo Nyckelring alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Bugatti SEGNO Axelremsväska cognac Herraccessoarer

Ämnen: JOOP LARA Shoppingväska off vit, Himla Hope Plain Duvet Cover Sovrum

Mini Wallet Ljusblå alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Thomas Sabo Watch unisex CODE TS silver svart Klockor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Blå Leggings alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas M3 Process Chrono Armbandsklocka i vapenmetall
Korthållare - Peace Logo alltid billig frakt

Keps Crush leopard alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Flexfit COMBED Keps svart Herraccessoarer

Ring 316 stål klor US10 alltid billig frakt

Hårnålar Bröllop 10 ST PACK alltid billig frakt

ALDO Spräckliga solglasögon i overStorlek-modell

Se alla
Caterpillar Electroplate alltid billig frakt