Fine Halsband rhodium BAGUETTE ID frwlaf6117-Damaccessoarer

ID Fine BAGUETTE Halsband rhodium
Melissa X alltid billig frakt
Dynafit MS Feline SL SS15 alltid billig frakt
Adidas Nemeziz 171 SG alltid billig frakt

Leggings med söta katter alltid billig frakt

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Polo Ralph Lauren 32MM ELEVATED BRAID Bälten
Halsband Loving Skulls kramande dödskallar

Halsband Patron alltid billig frakt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Vans Authentic Plaid alltid billig frakt, Nike Hypervenom Phelon II FG alltid billig frakt, New Balance U410OLG alltid billig frakt

DESIGN Runda solglasögon i overStorlek-modell med spegelglas

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Nike Air Max Thea Premium Wmns 599408-008, HR, Reebok Royal Complete 2MS grå alltid billig frakt

Kroppsmycken Body Chain i guld alltid billig frakt

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kaibosh MATERIAL BOY Solglasögon

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Brosch ödla geckoen alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Korthållare metall - Flera färger

Läs mer

Ämnen: Edifice EDIFICE Kronografklockor blå Herraccessoarer, kompetensbaserad rekrytering, FrödsBRUDER RIFFELINCHEN Axelremsväska rustic cognac, rekryteringsprocess

Magnet-Läsglasögon (NYHET) Väldigt praktiska

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Asymmetric Zebra grön alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Baum und Pferdgarten LACEY Sjalar & halsdukar

Ämnen: HUGO Gerrit GM_Sz30 Bälten, kompetensförsörjning

Kavi's Herrplånbok av läder alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

MAX&Co. ANNA Kugrönväska svart

Ämnen: Timex COMMAND SHOCK 54 mm Digitalklocka grön Herraccessoarer, Kipling ART M Shoppingväska active denim

Guldiga Triangulära Solglasögon Rött Glas med Senilsnöre

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Royal RepubliQ Bond Drawstring Backpack Ryggsäckar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

TVÅ-PACK Khaki Beige Army Punk Goth kepsar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kerbholz HINZE Klocka ebony
VILA Lace Shorties alltid billig frakt

DESIGN Solglasögon med smala bågar och visor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Truckerkeps - Röd alltid billig frakt

Smyckes-Set Halsband Örhängen Ring - Kristaller

Doctor Who Tardis Nyckelring alltid billig frakt

Harry Potter Gryffindor Nyckelring

Se alla
Nike Wmns Air Zoom Fit 2 alltid billig frakt