The Destiny Punk, tröja i blått eller grått\t of frwlaf610-Heta produkter

The Destiny of Punk, tröja i blått eller grått\t
Happy Plugs IN-EAR UNIK EDITION Hörlurar vit carrara marble Herraccessoarer
Diesel Sandy Shorts, Solid röd alltid billig frakt
Nike Performance AIR Ryggsäck svart vit

Retroklänning 1940-tal, Belle Vinröd

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Atelier Cologne VETIVER FATAL SOAP 200 GR Home
Zenus E-book väska till Samsung Galaxy Note 8.0 (Grå)

Valentino by Mario Valentino SUMMER SEA Skärp ghiaccio

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Svart smalt bälte i sadelgjordsväv med lång ände och Systematics-texttryck, Halsband Brons Spindelnätsagat Agat Lyckobringare Ädelsten, Fuck Det Är Måndag - T-SHIRT - HERR

Tiger of Sweden Bälte CHURBERG Strl 95

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Produktnummer: 10946350

Långärmad tröja med tryck "the destiny of punk" på framsidan. Formad fram, ärm med vidd i överkant.

Material: 95% viskos 5% elestan

Färgval: Blå, Ljusgrå, Mörkgrå

Storleksval: Small Medium

Läs mer

Ämnen: T-shirt - En Helt Fantastisk Morbror - HERR, HR, Purride - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt

Frank Dandy Gladuar 2000 Goalie Shorts - blå

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

T-shirt - Mommy - DAM alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Elli CHOKER BASIC GEO BLOGGER GEHÄMMERT Halsband guld-colouröd

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Napapijri FLAGSTAFF Keps blå marine

Läs mer

Ämnen: T-shirt - Tystnad Baksmälla Pågår - HERR, kompetensbaserad rekrytering, T-shirt - 3 - HERR alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Herschel Form Small Axelväskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Peak Performance RIDERII.BL Bälten

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Halsband medaljong öppningsbar strass keepsake 3

Ämnen: T-shirt - Scream - HERR alltid billig frakt, kompetensförsörjning

Guess HERITAGE POP SCARF Halsduk blåsh

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Strumpor med stötdämpning i hälen - Gelsockor - Hälstrumpor 2st

Ämnen: Alpha Industries BASIC TRUCKER Keps svart Herraccessoarer, T-shirt - I’m A Dogtor - DAM alltid billig frakt

Design Letters THE LITTLE MEMORY BOOK ABOUT LITTLE ME Vardagsrum

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

T-shirt - Du Ser Jävligt Dum Ut Med Huvudet På Sned Sådär - HERR

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Eastpak PADDED PAK'R CORE FärgS Ryggsäck svart

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mint&berry Scarf dark blå
LIU JO FOULARD Scarf beige

Liewood Bedding Cat Accessoarer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

KARL LAGERFELD SIGNATURE BEANIE Mössa svart guld

QUAY AUSTRALIA FARRAH Solglasögon rosa guld-colouröd petrol

Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt concrete

Fritzi aus Preußen JANA DOUBLEFACE Handväska dusty rosa

Se alla
Amningslinne - Stöd Carriwell Svart