MarMar Alida Accessoarer Cph frwlaf4632-Damaccessoarer

MarMar Cph Alida Accessoarer
See by Chloé Handväska svart
Mont vit Solglasögon guld-colouröd guld-brun Herraccessoarer
Filippa K NOVA SOFT MINI BAG Bältesväska vit

Lancel NINON MINI BAG POUCH Axelremsväska coral

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Bogner MARYA Keps dunkelblå Herraccessoarer
Lancel FLORE Handväska röd lancel

Lacoste Misano Sport 118 1 CAM00831Z2

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lexington Home Dog Sham Vardagsrum, Sportig Klockbox Klocklåda Urbox i Kolfiber - 12 klockor, Jeans från Tiger of Sweden IGGY Strl W32 L34

New Balance WL574CHE alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 50% modal, 50% bomull
  • Lätt och andningsbart material
  • OEKO-TEX® - ett certifikationssystem som testar för hälsofarliga ämnen.
  • Uddkant
  • Maskintvätt i högst 40˚C
  • Mått: 80 x 80 cm
Läs mer

Ämnen: HUGO E PAPER CLIP TIE BAR Slipsar & Accessoarer, HR, Burton PROSPECT PACK 21L Ryggsäck svart fresh pressed

Fila Orbit CMR Jogger L Low 1010586-1FG

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Adidas Alphabounce RC B42651 alltid billig frakt

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas N5923 alltid billig frakt

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Adidas Stan Smith W G27893 alltid billig frakt

Läs mer

Ämnen: Asics Gel-Rocket 8 B756Y-400 alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, Stödstrumpor 4-Pack alltid billig frakt, rekryteringsprocess

New Balance ML574LGI alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Asics Gelpulse 5 alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Timex kvinnor EASY READER Klocka blå

Ämnen: Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck grå, kompetensförsörjning

New Balance MARISLB1 alltid billig frakt

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Tamaris 128710 alltid billig frakt

Ämnen: Napapijri 16708557 alltid billig frakt, J. Lindeberg 62MC933558355 Bälten

Adidas YUNG96 alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Bickley+Mitchell GIFTBOX SET Halsduk svart Herraccessoarer

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Zoom Stefan Janoski alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Asics Gel-Kayano Trainer Evo H7Q6N-0101
New Balance MS574FCW alltid billig frakt

Tamaris Light rosa Leder alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ecco 21401301001 alltid billig frakt

Adidas Busenitz Pro alltid billig frakt

Josef Seibel Fiona 04 87204 971 600 Leder

Salomon Evasion 2 Gtx alltid billig frakt

Se alla
Emporio Armani Solglasögon acquerello lila