Vans SQUAröd OFF Solglasögon svart svart Herraccessoarer frwlaf3617-Herraccessoarer

Vans SQUAröd OFF Solglasögon svart svart Herraccessoarer
Fresh 'n Rebel ROCKBOX BOLD M WATERPROOF blåTOOTH SPEAKER Övrigt indigo
KYGO ON EAR HEADPHONES Hörlurar burgundy Herraccessoarer
UA Speedform Slingride Fade 1288254-987

BOSS Business Wear Canzio M_Sz35 Bälten

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Rip Curl SHORELINES SHOULDER BAG Axelremsväska nude
Dyrberg Kern MONIFA Smycken

Marimekko KALLA KUKKO JA KANA Scarf Sjalar & halsdukar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Fagernes Shorts rosa alltid billig frakt, Polo Ralph Lauren Keps boating khaki Herraccessoarer, Dyrberg Kern LINI SS CRYSTAL Smycken

Ralph Ralph Lauren Sunglasses 0RA5220 Solglasögon

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Thomas Sabo Charm bracelet Little Secret Smycken, HR, SNÖ of Sweden Gift neck set Lex g clear Smycken

JOOP CLOE Axelremsväska beige

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lacoste BELT Skärp svart Herraccessoarer

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

HAN Kjøbenhavn Drum Solglasögon

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Piquadro SQUARE CROSS BODY BAG Axelremsväska mahogany Herraccessoarer

Läs mer

Ämnen: Boxerkalsonger 6-Pack alltid billig frakt, kompetensbaserad rekrytering, STETSON KEPS LEVEL OILSKIN alltid billig frakt, rekryteringsprocess

Nixon SENTRY Klocka gunmetal indigo brun Herraccessoarer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Carrera CA FLAGTOP II Solglasögon svart röd Herraccessoarer

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Adidas Originals ADIFärg Ryggsäck collegiate grön vit Herraccessoarer

Ämnen: Adidas Vlneo Casual alltid billig frakt, kompetensförsörjning

Marc O'Polo CROSSBODY Axelremsväska authentic cognac

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Fila Morro Bay alltid billig frakt

Ämnen: Lexington Home Hotel Sateen Jacquard blå Pillowcase Sovrum, US Polo ASSN Badrock alltid billig frakt

HUGO EXIST BUSINESS Klocka blå Herraccessoarer

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck run rabbit

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Burberry Sunglasses 0BE3104 Solglasögon

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lauren Ralph Lauren CARRINGTON Skärp svart
Ted Baker JANNE Handväska grå

Royal RepubliQ EMPRESS DAY BAG Handväska cognac

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

SANDQVIST DAMIEN Weekend & gym väskor

Tory Burch CHELSEA MINI BAG Axelremsväska classic tan

Samsonite Sunstone Laptop Backpack 15.6” Laptop väskor & Portföljer

Reebok CL Lthr Transform alltid billig frakt

Se alla
Caterpillar Portend P722514 alltid billig frakt