Rörpärlor Starset 5x5 mm Häst färger) - barnpärlor Nabbi (mixade frryke8160-Pyssel & diy

Rörpärlor Starset 5x5 mm Häst  Nabbi (mixade färger) - barnpärlor
Exxent Rivjärn 18 cm Fin Rostfritt Stål Övriga varumärken
Iittala Mariskål Höjd 15.5 cm Regn - tallrikar & skålar
House Doctor Vintage Vitvinsglas 7 x 12.5 cm (klar) - glas

Fiskars Hard Face Wokpanna 28 cm - stekkärl

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Färgad kartong (midnattsblå) - tjockare papper
rosandahl Grand Cru Vattenflaska 50 cl Grå (grå) - termosar kannor & karaffer

Iittala Alvar Aalto Vas 120 mm Smaragd - övrig servering

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Bomullstyg Randig 55x55 cm Patchwork Family (röd vit blå vit & gul vit), Applikation Kaniner 34x25 mm Mix 75 st - dekoration, Dekorationspapper Dubbelsidigt Paris 6 30 5x30 5 cm 5 Ark Vivi Gade Design

Tranquilo Stekfat D 28 cm Svart Tranquilo Kitchen (svart)

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Bloomingville Bricka Mocka Diameter 46 cm Höjd 2 5 cm Grå, HR, Gripsholm Kuddfodral Lin 50x50 cm (ljusblå blå + 4 andra färger)

Sage The Smart Fritös - övriga köksmaskiner

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lampa Med Kermik Fot Grå 15x27 cm Bahne & Co - bordslampor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Pillivuyt Sancerre Skål D 15 cm Vit - tallrikar & skålar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Riedel Vinum Tumbler Dricksglas 27 cl 2-pack - glas

Läs mer

Ämnen: ERNST Manschett Till Ljuskrona Rund Dia 8 cm Vit - ljusstakar & ljuslyktor, kompetensbaserad rekrytering, Täcke Junior Vuxen Mellanfluffy Pure NG baby NG Baby, rekryteringsprocess

rosandahl Grand Cru Ugnsfast Skål Dia 24 cm Klar - ugnsformar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Eva Solo Martiniglas 18 cl Klar - glas

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Harry Potter Inramad Poster Hogwarts Crest Pyramid International

Ämnen: Förvaringslådor på hjul 2-pack Natur rosa Bloomingville, kompetensförsörjning

Iittala Teema Tiimi Tallrik Djup 20 cm Melerad Grå - tallrikar & skålar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Krok Moln Roommate - barnrumsförvaring

Ämnen: Väggdekorationer Fordon Walltastic - barnrumsdekoration, Superliving Dynamo Golvlampa D 16 H 139 cm Matt Whisper vit

Iittala Alvar Aalto Skål 75 mm Aqua - tallrikar & skålar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Pip Studio Good Evening Badrock M Khaki - badrockar & morgonrockar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Pulltex Vinkylare 3.5 L silver - bar & vintillbehör

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Förvaring Dots Blå Rice - barnrumsförvaring
Rörstrand Eden Skål 60 cl - tallrikar & skålar

Satake Pro Kockkniv 24 cm Stål - köksknivar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

rosandahl Grand Cru Serveringsfat Rektangulärt 35x28 cm Vit

Svenska fåglar affisch K. Hjelm Förlag AB - barnrumsdekoration

Kruka med ställning 22 5cm - krukor

Belysning Elefant rosa Form Living - barnlampor

Se alla
Iittala Taika Tallrik 22 cm Porslin Röd (rød) - tallrikar & skålar