Superdry HOLLOW MONTANA Ryggsäckar frryke5927-Väskor

Superdry HOLLOW MONTANA   Ryggsäckar
Ib Laursen Handtag Läder 2 x 7 5 cm Cognac IB Laursen
Bloomingville Förvaringskorg Bomull Längd 44 cm Höjd 23 cm Brödd 31 cm Natur
Olle Eksell Cheers Poster 50 x 70 cm Svart Vit (hvit) - posters & väggdekoration

Umage Eos Fjäderlampa M 45 x 30 cm Vit (hvit) - lampskärmar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Cabin Zero CLASSIC BACKPACK - Ryggsäck - original grå Väskor
Opto Design Mumin Mother Kökshandduk 50 x 70 cm Röd (rød)

Matta Super cool Trolls - barnmattor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Tyg Organza 50 cm x 10 m (vit silver + 10 andra färger), Målarbok Antistress 19 5x23 cm 1 st - målarduk, Måla Robot Med 6 Färger Summertime - pyssel

Bloomingville Blomkruka Terrakotta Diameter 23 5 cm Höjd 21 5 cm Grå

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • Yttermaterial: 100% polyester
Läs mer

Ämnen: Bokmärke Miffy Guld Pluto Produkter - bokmärken, HR, Snöre Natur 3 mm x 100 m - presentsnöre

Bjørn Wiinblad Kökshandduk 50x70 cm Blå Björn Wiinblad

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Såpbubblor L 10 cm 4 5 ml 6st. Happy Moments - barnkalas

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Bag-all Baby Fancy blå Tygpåse 100% Bomull 33x31x6 cm Svart Vit

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Day Home Bird of Paradise Kuddfodral 100% Silke 50 x 50 cm grå rosa

Läs mer

Ämnen: Puffy Sticker Activity Book Husdjur Melissa & Doug - pyssel, kompetensbaserad rekrytering, Naturhampa 30 m Vivi Gade Design (svart natur + 8 andra färger), rekryteringsprocess

Lightbox Pratbubbla Svart - bordslampor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Kuddfodral Forest Friends blåbell Vinter & Bloom - barnplädar & kuddar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Askar av Papier-Maché 6-11 cm 7 st - papier maché

Ämnen: Leklera The Ultimate Brick Maker rosa Mad Mattr - pyssel, kompetensförsörjning

Watt & Veke Helix Ljusstakar D 5 cm Mässing 2-pack - ljusstakar & ljuslyktor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Trädekoration Sommar Set 6-7 cm 41 Delar - träfigurer & träföremål

Ämnen: Flätat Snöre i Konstläder 10 mm x 1 5 m Brun Vit (brun), Julstjärna vit liten Rico - presentpapper

Meraki Diskmedel Sand Dunes 1000 ml - diskmedel & tvål

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Julgran H 12 5 cm dia. 3 7 cm poppel 1st. (poppel)

Ämnen: Rekrytering, soft skills

SIGG Flaska Traveller 0.6 l Aluminium Sigg - termosar kannor & karaffer

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Spegelsten 20x20 mm Blank 200 g Rico - mosaik
Martinex Mumin Lunchbox (hvit) - köksförvaring

OBH Nordica Termometer Taste Master silver - kökstermometrar & timers

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

SIGG Flaska Traveller 0.6 l Svart Sigg - termosar kannor & karaffer

Martinex Mumin I Skogen Teburk (grå) - köksförvaring

Arabia Mumin Skål Flytten Mumin På Äventyr Dia 15 cm Porslin

Maku Matlåda 15.5x10.5 cm Glas Klar (klar) - köksförvaring

Se alla
Måla Din Egen Weekend bag Trolls - pyssel