French Connection FC CORE MONO IPAD Axelremsväskor MINI CASE frryke5832-Väskor

French Connection FC CORE MONO IPAD MINI CASE   Axelremsväskor
Matstolsdyna Royal NG baby NG Baby - barnmöbler
JUNA Block Bordstablett 30x45 cm Smoked Pearl - bordstabletter
Nadja Wedin Design Bricka 65 cm Budgies Offvit (off vit)

SUPER MARIO BROS. 3 (NES COVER) AFFISCH Pyramid International

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Happy Plugs HAPPY PLUGS IPHONE X SLIM CASE - Mobilväska - vit marble Väskor
Globen Lighting Box Vägglampa B 18 D 13 H 30 cm Vit Globen Lighting AB

Umage Conia Lampa 50 x 40 cm Vit (hvit) - lampskärmar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Anello TOTE BACKPACK PAPER TOUCH - Ryggsäck - khaki Väskor, Anello Ryggsäck - brun Väskor, Guess CITY LOGO TOP ZIP CROSSBODY - Axelremsväska - svart Väskor

Girlang Med Bokstav J Rico - barnrumsdekoration

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

Fullända din outfit med denna stilfulla design

  • 100% polyuretan
  • Stilfull och elegant design
  • Perfekt för din dagliga livsstil
  • Mått: 15 x 21 cm
Läs mer

Ämnen: Akvarellpennor Faber- Castell 24 Färger Faber-Castell, HR, Pysselset sykort Playbox - pysselkit för barn

Ebb & Flow Horizon Taklampa D 36 H 20 cm (grå brun + 3 andra färger)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Figurstans Smörblomma 38mm - julpyssel

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

PR Home Normandy Taklampa 40 cm Antiksilver - taklampor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Bloomingville Vägglampa Svart Metall. Diameter25 5xhöjd20xbrödd40 cm

Läs mer

Ämnen: Klistermärken Glitter Älvor 1 Ark - klistermärken, kompetensbaserad rekrytering, DIY Make your own glitter slime Tobar - pyssel, rekryteringsprocess

PR Home Sofia Lampskärm Plissé 40 cm Offvit - lampskärmar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Essenza Home Roeby Quiltat Överkast Polyester Sammet 270 x 265 cm

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Tuschpennor Barn Bröd Spets 36-Pack - tuschpennor & markers

Ämnen: Uni Posca Marker spets 0 9-1 3 mm PC-3M mixade färger Fine 12st. Uni-Posca, kompetensförsörjning

Day Home Bouilotte Bordslampa Höjd 50 cm Svart Mässing

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Presentsnöre Julgran 10 mm x 250 m - julklappspapper & julkort

Ämnen: Armband Charm Digital Dream Make It Real Make it real, Kumihimo Klassrumsuppsättning 1 Set (mixade färger) - pysselkit för barn

Le Creuset Ljuslyktor 2-pack Cerise - ljusstakar & ljuslyktor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Stämpelmotiv stl. 14x18 cm hundar 1ark Viva Decor - pysselstämplar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Beige Unicorn Head Pellianni - barnrumsdekoration

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Cake Make-Up Smink 35g Grimas (svart & vit) - ansiktsfärg
GastroMax Degskrapa Svart Gastromax - julbak

Hahn Kitchenware Kryddställ Pisa För 12 Burkar Krom - köksförvaring

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Kastrull 1 5l ø16x7 5cm med lock Övriga varumärken - kastruller & grytor

Sagaform Nautic Kylkorg Beige (natur) - köksförvaring

Fiskars Essential Potatisskalare Rörligt Blad 6 cm Svart

Fiskars Essential Knivset 3-delar Svart - köksknivar

Se alla
Arches Rough Block för Akvarellfärger 300g 36x51 cm 20 ark limmade på 4 sidor