Adax Cormorano handbag Sidsel Shoppers frryke5752-Väskor

Adax Cormorano handbag Sidsel   Shoppers
Form Living Förvaring rund softis Polyester 29x22cm 24x19cm rosa
House Doctor Mendong Bordstablett 4-pack Dia 38 cm Natur
Sköna Hem Square Kuddfodral i Linne 50x50 cm rosa vit

Magisk Enhörnings Poster Pyramid International - posters & väggdekoration

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Saddler Axelväska Verdal - Svart - Herr
Glaslykta Mumin Pluto Produkter - julpynt

Day home Bolt Vas Glas H 25 cm Topp D 3 8 cm Botten D 8 3 cm Grön Day Home

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas Originals ADIFärg CASE IPHONE - Mobilväska - radiant röd vit Väskor, Vivienne Westwood KENT CAMERA BAG - Axelremsväska - svart Väskor, Pier One Axelremsväska - cognac Väskor

Elsa Beskow Mässingshänge med Snöre Farbror Blå (guld)

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • Foder: 100% polyester
  • Yttermaterial: 100% koskinn
  • Skapar en cool, minimalistisk och edgy look, med råa detaljer
  • Mått: 40 x 26 x 14 cm
Läs mer

Ämnen: Guess CITY LOGO MINI FLAT - Axelremsväska - blå Väskor, HR, Deuter GIGA - Ryggsäck - svart Väskor

Björn Wiinblad Lucia Ljuslykta Ängel H 13 5 cm Guld (guld)

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Snöre Pappersbast 6 mm 3x10 m Vivi Gade Design - julklappspapper & julkort

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Månses Design Bordsduk 154 x 240 cm - dukar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

ERNST Citat Kökshanduk 47x70 cm Vit (hvit) - kökshanddukar

Läs mer

Ämnen: Stämpelfärg 40 ml Svart (svart) - stämpelfärg, kompetensbaserad rekrytering, Bokmärke Miffy Guld Pluto Produkter - bokmärken, rekryteringsprocess

Marc O'Polo Fima Morgonrock 100% Bomull L Blålila (blå)

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Babyfilt Oliv Bjällra of Sweden - barnplädar & kuddar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DIY Make your own glitter slime Tobar - pyssel

Ämnen: Resårband 6 mm x 50 m (svart & vit) - band, kompetensförsörjning

Mojoo Lackskrin 19x19x7 cm Cool grå - askar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Stickers 15x16 5 cm ca. 40 st. campingtur 1ark - klistermärken

Ämnen: Cernitlera 56 g (röd gul ockra + 7 andra färger) - leror, Skärplatta stl. 22x33 cm 1st. - scrapbookingverktyg

Kuddfodral Forest Friends blåbell Vinter & Bloom - barnplädar & kuddar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

JoJo Siwa Bow Set TieDye Rainbow Hot rosa - pyssel

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nicolas Vahé Korg 27x24 cm Sjögräs (brun) - korgar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Ansiktsfärg 20 ml Royal blå Eulenspiegel - ansiktsfärg
Bäddset vagga eko soft rosa dotty Summerville organic Summerville Organic

Emerio Riskokare 1.5 L (silver) - övriga köksmaskiner

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Gastromax Ugnsform 25 x 35 cm Rostfritt Stål - ugnsformar

Bosign iPad Ställ Kitchen Tablet Stand - Kokbokställ För iPad Pc Silikon Vit

Visp Med Trähandtag Senso Kitchen - bakrödskap

Rice Butterfly & Flower Skål dia 11 cm - tallrikar & skålar

Se alla
Pappersremsor till Sjärna Mix 40 st Vivi Gade Design (röd guld + 2 andra färger)