Champion Brödrost Skivor CHBR120 Svart (svart) - brödrostar 2 frryke4892-Hem & Inredning

Champion Brödrost 2 Skivor CHBR120 Svart (svart) - brödrostar
Cellofanpåsar B 18 cm H 25 3 cm 200st. 25 my - presentpapper
Stickers stl. 6 7x4 4 cm 12förp. - klistermärken
Papper 110g Papperix A4 rosa 10-pack - tjockare papper

Insektsmasker H 14-17 cm B 19 5-23 cm 16st. 230 g Art2Go

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Shoppingväska med metallprytt fack och avtagbar kugrönväska
Punch Bårdstans Mönsterplatta 10 mm 1 st Spets Fiskars

Moosgummi fingerdockor zoo djur Folia - pyssel

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas FAV GB Ryggsäckar, Warehouse Tanfärgad shoppingbag i strå med detalj i PU, Warehouse Ormskinnsmönstrad bucket-väska med runt handtag

Figurer Jul 30-40 mm Mix 96 st - julpyssel

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Weekday Recycled edition Marinblå stor toteväska, HR, Polo Ralph Lauren Klassisk brun plånbok i exklusiv läder endast hos

Labyrint pysselbok Martinex - pyssel

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Herschel Supply Co Thompson Svart ryggsäck 17L

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Snöre Satin 3 mm Mix 10x20 m (mixade färger) - presentsnöre

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vävram Cirkel 29 Dia Rico - sybehör

Läs mer

Ämnen: Collection Handväska Bag Round - Röd - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Dune London DAFNEYY Axelremsväskor, rekryteringsprocess

Opto Design Mumin Mother Servett 33 x 33 cm Röd (rød) - bordstabletter

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Form Living Blockljus Rustik Parafin 68x85mm Grå - julpynt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Fjällräven - Kånken - Svart klassisk ryggsäck

Ämnen: Polo Ralph Lauren MODERN POLO NAPPA ZIP CC CCS SMA Plånböcker, kompetensförsörjning

Gardin Velvet 2P Öljetter Form Living - gardiner

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DAY et Day Rome CB Axelremsväskor

Ämnen: Tory Burch FLEMING MINI STUD SLIM CARD CASE Plånböcker, LUMI X SMALL TAUPE Shoppers

Stol Ljusrosa JaBaDaBaDo Jabadabado - barnmöbler

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Vivienne Westwood Blå vikbar plånbok

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Kruka Anemon Form Living - krukor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

BOSS Business Wear Signature_Folio ZipH Laptop väskor & Portföljer
Form Living Förvaring Moa 2-set 28x20 23x15cm Grå - korgar

Nordal VINTAGE BLOOM Kruka Stengods D 15 cm H 27 cm - krukor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Campingstol Frozen Disney - barnmöbler

Södahl Minimal Överkast 100% Bomull 150x260 cm (aprikos beige + 2 andra färger)

ERNST Kökshandduk 70x47 cm Beige Grå - kökshanddukar

Kudde Alma Form Living - prydnadskuddar

Se alla
Trähjärta med Natursnöre 18 5x19 5 cm 1 st (mdf) - träfigurer & träföremål