Noa Dress sleeve Klänningar Noa long ozdryg5025-Damkläder

Noa Noa Dress long sleeve Klänningar
Boss Casual Wear Bawaisty Kjolar
BRAX SHAKIRA S Jeans
Bruuns Bazaar Shella Lisa knit dress Klänningar

By Malene Birger MISOMO Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Schmuddelwedda Luvtröja - mottled grå Vackra billiga damkläder
By Malina Tulip dress Klänningar

Casall RACERBACK - Linne - lavender spa Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Scotch & Soda Indigo Lamplight parka jacket Ytterkläder, Scotch & Soda Regular fit tee with various artworks Ögrönlar, Scotch & Soda Technical cocoon jacket Ytterkläder

Cheap Monday Screen top Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% viskos
  • Stilfull och elegant
  • Trumpetärmar
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Framlängd: 110,5 cm
  • Baklängd: 108,5 cm
Läs mer

Ämnen: Second Female Marissa Knit O Neck Ögrönlar, HR, Selected Femme SFDYNELLA - blås - skyway Vackra billiga damkläder

Columbia Trail Magic™ Shell Ytterkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Selected Femme Tall SLFrosa V-NECK - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Cotton On Body BOYFRIEND - Pyjamasögrönl - vit Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Cream Chryssa Shirts Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Simply Be Bikiniset med halterneck, kompetensbaserad rekrytering, Six Ames VANILLA Ögrönlar, rekryteringsprocess

Cream Vita Capri Twill Short Regular Fi Shorts

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Day Birger et Mikkelsen Day Electric Klänningar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Soft Rebels Rita Jacket Ytterkläder

Ämnen: Soulland AW18 ROCKET DOTTED LONG SLEEVE T SHIRT W. EMBROIDERY AND PRI Ögrönlar, kompetensförsörjning

Decoy DECOY capri rib 50 den Strumpor & tights

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Soyaconcept SC NILLA Klänningar

Ämnen: Soyaconcept SC VANDA Klänningar, Sportmax Code RAID Ögrönlar

Desigual DENIM BARCEL Jeans

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

STINE GOYA Iris, 389 Collage Tailoröd Ytterkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Desigual TS MICKEY Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Strellson 11 Siro 10000206 Ögrönlar
Desigual VEST WALING Klänningar

Diesel Men D GALY F JACKET Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DKNY Intimates SHEER NIGHTFALL HIPSTER - Briefs - vanity Vackra billiga damkläder

Dguldthy Perkins Tall SQUARE NECK FLUTTER - blås - svart Vackra billiga damkläder

Edc by Esprit LONG CARDI - Kofta - röd orange Vackra billiga damkläder

Ellesse ELLESSE BRIZZI Byxor

Se alla
2NDDAY 2ND Vision Striped Ögrönlar