PULL&BEAR MIT ZOPF- UND LOCHMUSTER - Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder Skiny L. leggings long Strumpor & tights

Rabens Saloner Towelling wrap dress Klänningar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Superdry Hängselbyxor - bronco svart Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Triumph SEXY SPOTLIGHT HIP - Briefs - deep water Vackra billiga damkläderTwitterVero Moda VMMORNING DRESS - Strandaccessoar - svart Vackra billiga damkläder och WAL G. V NECK MIDI - Fodralklänning - multi-colouröd Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rare London Midikjol med paljetter och bågformad fåll

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Reclaimed Vintage Vintageinspirerade batikfärgade byxor med utsvängda ben

Sisters Of The Tribe Midiklänning i flera lager med smala axelband

Reebok Classic LOST & FOUND 3 PACK - Strumpor - svart collegiate navy vit Vackra billiga damkläder

Superdry ANITA ROLL NECK BODY Ögrönlar

Reebok Performance Löparlinne Run Essentials Speedwick - Svart - Herr

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Triumph BODY MAKE-UP - Bygel-bh - smooth skin Vackra billiga damkläderVero Moda VMGAVA SS DRESS VMA NOOS KlänningarVogue Strumpbyxa Opaque Brillante 40 den - Svart - Dam och  Essentials Maternity T-shirt med print - scarab Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det OYSHO KLASSISCHER - T-shirt-bh - nude Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tretorn Regnjacka Mens Rain Jacket from the Sea - Blå - Herr

Regatta BASILIA - Regnjacka - svart Vackra billiga damkläder

Replay Linne - svart Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Resteröds Resteröds bamboo ankle, 3 pack Strumpor

Jag har redan satt upp plattformen, Vero Moda VMAVA SS TOP VMA, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Rip Curl BOMB SURFS - Baddräkt - sun rust Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen lilaa by Mango PRINTY - Skjorta - ecru Vackra billiga damkläder Essentials Curvy Shorts - svart Vackra billiga damkläderOriginal Penguin Gråmelerad stickad tröja i pimabomull med rund halsringning och logga och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

River Island Mom jeans med mörk tvätt rynkad midja och kontrasterande söm

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Onzie PYRAMID BRA - Sport-bh - sepia caramel kiss Vackra billiga damkläder

River Island Svart bikiniögrönl med halterneck

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Polo Ralph Lauren LSPOHOODM3 LONG SLEEVE KNIT Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Rabens Saloner Geometric wide leg pant Byxor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterS.Oliver svart LABEL blås - smiling blå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

RODEBJER Alva Tech Kjolar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Only Topp onlMoster S S O-neck Top - Blå - Dam.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren COTTON MRL CNTR H T FLAT LC Strumpor & tights och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Q S designed by HOSE 3 4 - Jeansshorts - asphalt Vackra billiga damkläderrosamunde Silk top regular w wide lace ÖgrönlarSelected Homme SHNSLIM LEON 1005 grå ST JNS W NOOS Jeans och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Stradivarius blås - gul Vackra billiga damkläder.